Chef Emily Goldberg

שפית אמילי גולדברג

אמילי גולדברג היא השף קונדיטורית שמנצחת על מטבח מסעדת שלוש. במשך עשור עבדה אמילי במספר מסעדות מאד נחשבות מהסצנה התל אביבית. השף החלה את דרכה המקצועית מאהבה למטבחי מסעדות מגיל צעיר. אמילי למדה מהשפים הגדולים ולאורך השנים זכתה בפרסים שונים בתחום.

מגיל מאד צעיר, מספרת השף, לא אהבתי "אוכל מהמקרר של אתמול". לטריות באוכל יש ייתרון וחוויה שונה במנה. כילדה הסתובבתי בכל המסעדות הכי נחשבות וזכיתי לטעום מנות שילדים אולי פחות אוהבים. מגיל צעיר הערכתי כל טעם חדש שנחשפתי אליו, למדתי בדיוק איך להגיש מנה טובה וטרייה וכמה חשוב לתהליך הבישול להשתמש בחומרי גלם טובים וטריים.

אמילי זוכרת מנות שטעמה מתל אביב עד ללונדון ועד היום חקוקות בזיכרונה, כך שכל האוכל שיוצא ממטבחה היום מבוסס על זיכרונות ילדות של טעמים משובחים ממגוון מטבחים.

כל זה מתבטא בבישול בכל מסעדה שעבדה בה והיום תוכלו להינות מהמטבח הייחודי הזה במסעדת שלוש שבמרכז רמת החייל בפארק עתידים.

המנות בעצם מורכבות מזיכרונות וסיפורים של כל חייה וכך בנתה אמילי את חייה המקצועיים כשף קונדיטורית מהמובילות בשוק הקולינריה בישראל .

אמילי מאמינה במטבח עונתי, מקומי ובריא ועל זה מוטבעת כל מנה שיוצאת היום מהמטבח, כל עונה המנות יוחלפו לפי חומרי הגלם הקיימים באותה עונה, בטכניקות בישול מאוד מתחדשות וייחודיות. "אוכל זה משהו שהולך איתך ושיש לו בסיס טוב זה מה שמביא לטעמים שונים וייחודיים", היא אומרת.

החוויה במקום היא ההפתעה שתקבלו במנה שתוגש לכם.

אמילי תשמח לארח אתכם ולהעניק לכם קצת מחוויות הילדות ומניסיון החיים שלה.

מחכה לכם במסעדה…
שף אמילי גולדברג